fbpx

Kosmetologeille

Bioline-Jato on italialainen ammattikosmetiikkasarja, jonka tuotteissa yhdistyy luonnollisten ainesosien puhtaus sekä kosmeettinen tehokkuus. Tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista, ja ne sisältävät paljon vaikuttavia aineita. Koska luonto ei ole täydellinen käyttää Bioline tuotteissaan viimeisintä bioteknologista tutkimusta jalostamaan ja parantamaan tehoaineet joita luonto meille tarjoaa. Tarkoin valikoidut ja modernit aktiiviset ainesosat, vahvistettuina oikeilla rakenneaineilla, varmistavat vaikuttavien ainesosien ihanteellisen tehokkuuden pintaa syvemmälle, ihon oman biorytmin mukaisesti.

Kosmetologin ammattitaidon korostaminen, luonto, hyvinvointi ja turvallisuus ovat Biolinen arvoja, jotka inspiroivat luomaan huippukosmetiikkaa. Bioline –hoitotuotteita käyttävät kosmetologit ympäri maailmaa ovat ihonhoidon asiantuntijoita, joiden käytössä on viimeisin tietotaito ihonhoidosta, uusimmat raaka-aineet sekä vaikuttavat hoitometodit.  Tehokkaat ja nautinnolliset hoitolahoidot sekä modernit kotihoitotuotteet ovat olleet kosmetologien saatavilla jo vuodesta 1979.

New Life Cosmetics on kosmetiikkatuotteiden maahantuontiyritys, joka keskittyy 100% ammattimaiseen kauneudenhoitoon. Yritys perustettiin vuonna 2008. Arvoihimme kuuluu aito välittäminen asiakkaistamme, henkilökohtainen kommunikointi kosmetologiemme kanssa sekä yrittäjän itsenäisyyden kunnioittaminen sekä rehellisyys ja avoimmuus. Haluamme luoda kestäviä yhteistyösuhteita sekä olla mukana luomassa yksilöllisiä kauneushoitoloita, jotka tarjoavat kokonaisvaltaisia ja toimivia ratkaisuja kauneuteen sekä hyvinvointiin.

Ota yhteyttä

New Life Cosmetics | Saukonpaadenranta 8, 00180 Helsinki | +358 45 875 2233 | info@newlife.fi | newlife.fi | Design by px8.fi