fbpx

Hoidot

AQUA+

KOSTEUTETUN IHON LÄHDE

Harmoninen kosteusrituaali. Hyaluronihappoa sisältävät koostumukset syväkosteuttavat, pehmittävät ja antavat iholle välittömän raikkauden tunteen.

SUOSITELTU HIERONTA: FBE / CARESSE

DOLCE+

SIETOKYKYÄ HERKÄLLE IHOLLE

Ihana hemmotteluhetki. Mustaherukka- ja mustikkauutteita sisältävät koostumukset rauhoittavat ja vahvistavat herkkää sekä herkästi punoittavaa ihoa, antaen välitöntä helpotusta.

SUOSITELTU HIERONTA: FBE / CARESSE

PURA+

PALAUTTAA IHOSI RAIKKAUDEN

Ylelliset kasvipohjaiset aktiiviaineet tasapainottavat ja puhdistavat epäpuhtauksiin taipuvaista ja rasvaista ihotyyppiä. Tuloksena tasainen, mattapintainen ja säteilevän kaunis iho!

SUOSITELTU HIERONTA: FBE / CARESSE

VITA+

UUTTA ELINVOIMAA IHOLLE

Elvyttävä rituaali, joka ravitsee kuivaa, sameaa ja väsynyttä ihoa. Vahvistaa ihon lipidisuojaa ja palauttaa iholle joustavuuden bioteknisen kollageenin ja ylellisten kasviöljyn avulla. Hyvinvointitauko, joka edistää ihosi nuorekkuutta.

SUOSITELTU HIERONTA: FBE / CARESSE

THERRA FUSION

Hydrating  / Pro-age 

TIETEEN JA LUONNON FUUSIO

Ylläpitää ihon terveyttä ja hyvinvointia yhdistäen tehokkuuden kestävyyden. COSMOS ORGANIC sertifioidut koostumukset kosteuttavat, ravitsevat ja suojaavat ihoa, vahvistaen sen luonnollista hehkua.

SUOSITELTU HIERONTA: FBE / CARESSE

PRIMALUCE EXFO&WHITE

HERÄTTÄÄ IHOSI KIRKKAUDEN

Ainutlaatuinen hedelmähappojen synergia kuorii ja uudistaa ihoa intensiivisesti antaen poikkeuksellisen kirkkauden ja näkyvästi ihon pintaa silottavan vaikutuksen. Innovatiiviset kuorinnat eri pitoisuuksilla tarjoavat kohdennettua tehokkuutta ikääntymisen merkkien hoitoon, samealle iholle, epäpuhtauksia ja tummia läiskiä vastaan.

SUOSITELTU HIERONTA: FBE / CARESSE

DE-SENSE INSTANT RELIEF

VÄLITÖN HELPOTUS HERKISTYNEELLE JA ÄRTYNEELLE IHOLLE

Erittäin hellävarainen, rauhoittava ja suojaava hoito antaa välittömän helpotuksen reaktiiviselle iholle. Innovatiiviset biomimeettiset peptidit vahvistavat ihon sietokykyä ärsyttäviä ulkoisia tekijöitä vastaan. Beetaglukaani, kasviöljyt ja lakritsiuute korjaavat ihon suojabarriääriä, palauttaen kasvoille raikkauden, pehmeyden ja tasaisuuden.

SUOSITELTU HIERONTA: FBE – Draining Touch

LIFTING CODE DIFFUSION FILLER

LUONNOLLISEEN KASVOJEN KOHOTUKSEEN

Syväkosteuttava ja liftaava hoito, joka antaa intensiivisen hoitotuloksen. Korkeapitoisuus erittäin tiivistettyä hyaluronihappoa ja luonnollista kollageenia selkeyttävät kasvojen ja kaulan piirteitä. Näkyvästi kohottava ja juonteita pehmittävä vaikutus yhdistyy ihoa uudistavaan ja elvyttävään vaikutukseen edistäen kasvojen kiinteyttä.

SUOSITELTU HIERONTA: LIFT UP MASSAGE

AGE BEAUTY SECRET PROAGING SG

NUOREKKAAN IHON SALAISUUS

Innovatiivinen hoito valoa heijastavilla kultahiukkasilla on suunniteltu ehkäisemään ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Puhtaat biotekniset molekyylit, superfood ainesosat ja hi-tech- aktiiviaineet elvyttävät ja suojaavat ihon nuorekkuutta, hyvinvointia ja terveyttä. Iho on hoidon jälkeen intensiivisesti ravittu ja hehkuu uutta elinvoimaa.

SUOSITELTU HIERONTA: PRESTIGE MASSAGE

DE-OX C EVOLUTION

VAHVISTAA IHON ELINVOIMAA JA KIINTEYTTÄ

Antioksidanttihoito, jossa yhdistyy C-vitamiinin edistyksellisimmät muodot innovatiivisiin ainesosiin kuten masliinihappo ja ektoiini, jotka palauttavat välittömästi elinvoiman iholle. Hoito vahvistaa ihon suojaa ympäristön aiheuttamia ulkoisia vaikutuksia vastaan toimien kuin suojakilpenä, joka ylläpitää ihon kiinteyttä ja luonnollista hehkua.

SUOSITELTU HIERONTA: SKIN ROLL MASSAGE

MAN MINERAL SKINCARE

MINERAALEJA MIEHEN IHON RAKENNUSAINEEKSI

Tehokas hoito vähentää ikääntymisen merkkejä, uudistaa ja antaa kasvoille terveemmän ja näkyvästi raikkaamman ulkonäön. Biofermentoidut hivenaineet, siberian ginseng ja mustasavi palauttavat elinvoiman miehen iholle ja ylläpitävät nuorekasta ilmettä.

SUOSITELTU HIERONTA: FBE / CARESSE

BODY CONCEPT MESO-FIT

INTENSIIVINEN VARTALOHOITO, JOLLA PUHDISTAVA, MUOTOILEVA JA KIINTEYTTÄVÄ VAIKUTUS

Kehitetty erityisesti hoitamaan selluliittia, nesteiden kertymistä ja ihon veltostumista vatsan, reisien, lantion ja pakaroiden seudulla.

SUOSITELTU HIERONTA: BRUSH DRAINING

© Copyright 2023 | New Life Cosmetics | Saukonpaadenranta 8, 00180 Helsinki | +358 45 875 2233 | info@newlife.fi | newlife.fi | Design by px8.fi